Отоплителни абонатни станции MIT с източници на топла вода. Използват се за топло водоснабдяване, за отопление на помещения на едно или друго място, чрез използване на съоръжения с енергия от източници на топла вода. Използвайки топлата вода, идваща от първоизточника, вместо отделен енергиен източник за отопление на радиаторите, се предотвратява допълнителна консумация на енергия и също така допринася за охлаждането на водата, която ще се използва отново в операцията.

Тези системи, отговарят на нуждите от отопление в съоръжението, като използват съществуващия източник на топла вода, автоматично се включват и изключват при желаната температура, консумират минимална енергия и осигуряват максимална производителност. Пакетните системи, проектирани, като напълно автоматични и полуавтоматични, са създадени от първокласни продукти и са проектирани да служат дълги години.

Радиаторни отоплителни системи MIT с източници на топла вода

Фабрики, енергийни съоръжения, геотермални ресурси, обекти и апартаменти могат да бъдат показани сред основните области на използване на тези системи.

Пакетните отоплителни абонатни станции MIT са проектират според вашата заявка и са представят в 3D. Всеки процес се нуждае от специално решение. Следователно трябва да се предоставят от клиента всички необходими подробности. След това, опитни инженери могат да проектират системата и да споделят 3D чертежи с клиента. След одобрението на 3D чертежа и офертата може да се създаде системата. По този начин се избягват всякакви проблеми, които могат да възникнат в бъдеще.

Можете да изберете подходящата радиаторна отоплителна система от таблицата по-долу.

Подготовка на битова вода с топла вода

МоделKWПървична температураВторичен кръгРаботна температура
HZL SK40-12090/70Водоползване60/10
HZL SK9120-40090/70Водоползване60/10
HZL SK51400-100090/70Водоползване60/10
HZL SK521000-400090/70Водоползване60/10

Направете запитване ТУК !

Парни Отоплителни Абонатни Станции MIT за Радиатори

Системите за парно и радиаторно отопление са рационални решения, които елиминират нуждата от отопление в съоръжението и осигуряват оползотворяване на енергия, като използват съществуващата парна инсталация. Тези системи автоматично се включват и изключват при желаната температура и осигуряват максимална производителност, като консумират минимална енергия. Проектирани като напълно и полуавтоматични, тези пакетни системи са създадени от първокласни продукти и са проектирани да служат дълги години.

Въпреки, че парата е огромен източник на енергия за отопление, тя също е много опасен източник на топлина в случай на грешки. Инсталациите през, които преминава парата, трябва да се изработят с материали, внимателно подбрани от експерти.

Предлагани парни отоплителни абонатни станции MIT за Радиатори

Модел Kw Налягане на паратаВторичен Кръг Работна температура
HZL BR40-2101-4 BARРадиаторно отопление90/70
HZL BR9200-4501-4 BARРадиаторно отопление90/70
HZL BR51450-9501-4 BARРадиаторно отопление90/70
HZL BR52950-40001-4 BARРадиаторно отопление90/70

Направете запитване ТУК !