Индустриални филтри за вода AQUA BIG ONE

Описание на Aqua Big One:

Това са уникални полипропиленови филтърни колони за Индустриални приложения, където се изискват високоефективни и надеждни продукти. Проектиран за филтриране на големи количества вода, размерите са 23 „и 40“. Корпусът е направен с 3″ вътрешна резба с вътрешен изход без месингови вложки и е оборудван с пластмасова тапа за източване и пластмасов предпазен клапан. Aqua Big One е снабден със скоба от неръждаема стомана, която позволява отваряне и затваряне ( лесно и бързо) на корпуса по време на операциите по поддръжката. Корпусът е индивидуално опакован в картонена кутия.

Преди да се пуснат на пазара, всички компоненти на ИНДУСТРИАЛНИ ФИЛТРИ AQUA BIG ONE трябва да преминат през няколко строги контролни проверки. Всеки компонент се контролира адекватно в лабораториите на изследователски отдел и се подлага на дълги експлоатационни цикли, тестове за течове в критични ситуации и тестове за издръжливост при всички видове функции.

Общото качество не може да бъде постигнато без инвестиции в технологии. AQUA SPA са горди с най-модерното оборудване и със своя персонал от квалифицирани оператори, чиято основна задача е да поддържат силен ангажимент и воля за непрекъснато усъвършенстване. Квалифицирани техници за управление на най-ново поколение роботизирано оборудване.

Индустриални филтри за вода AQUA BIG

Описание: Aqua Big са филтърни колони от две части за касети със среден размер. Подходящи са за пречистване на вода за консумация.

Серията AQUA BIG се предлага, с размери 9 ”3/4 – 20” – 30 ” за филтърни касети с диаметър 4,5 инча,  предназначени са за монтаж на стена.

Всички корпуси са с черни глави и с прозрачни или сини вази, доставят се без филтърните касети.

Индистриални филтри за вода Aqua-Big

Технически Характеристики на филтърни корпуси Aqua Big:

ГлаваPP – без месингови вложки
ЧашкаПрозрачна (SAN) или Синя PP
О-пръстенСиликон
Работно налягане8 Bar Макс.
Пределно налягане35 Бар Макс.
Работна температура5°C + 50°C мин/макс
Дебит(празен) при 2 Bar1″ – 106,98 л./мин.  и   1“1/2 – 194,48 л./мин.
Тест200 000 цикъла 0 -10 бар

Направете запитване Тук !