Мембранни помпи за хранително- вкусовата, фармацевтичната и козметична промишленост

Мембранните санитарни помпи Dellmeco  са специално конструирани и изработени в съответствие с европейските стандарти за хранително-вкусова, алкохолна, фармацевтична и козметична промишленост.
Без необходимост от смазване система за разпределение на сгъстения въздух, лесно разглобяема конструкция, система от сачмени клапани и напълно визуално контролируема проточна част — тoва е основната отличителна особеност на санитарните мембранни помпи.
Конструкцията на помпата позволява да се провери напълно проточната част за да се изключи оставането на застояли продукти на места, където може да се размножават бактерии. Минимум движещи се части подложени на износване: две многослойни мембрани (диафрагми) с увеличен работен ресурс, четири сачмени клапани и комплект гумени/полимерни пръстени на въздушния разпределителен механизъм — това е всичко, което подлежи на подмяна след няколко години нормална експлоатация. Гъвкава конфигурация: тръбните връзки на помпата се монтират по посока напред или назад, помпата може да бъде окомплектована с датчици и броячи на тактове за дозиране на течности (грешка около 3%), датчик за скъсана мембрана, фланцеви присъединения PN10 (DIN 2576), ANSI 150 RF-SO, PN16 (DIN 2277/2278), Clamp, SMS 14, система за обратно изливане и промиване с ръчно управление, варелни присъединения и удобни ръкохватки за пренасяне, усилвател на налягане (бустер, напор до 16 бар), нагревателен кожух,  количка от неръждаема стомана, активен демпфер за пулсации.

Санитарни мембранни помпи